ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

To SeaBass σας δίνει την δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας με 5 διαφορετικούς τρόπους.1. Με απευθείας πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο ηλεκτρονικό μας καταστημα. Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας μέσα απο το site μας. Η ασφάλεια συναλλαγών ειναι πιστοποιημένη με SSL encryption, ασφάλεια επιπέδου τραπεζών. 2. Πληρωμή με Αντικαταβολή. Έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε την μεταφορική εταιρεία μολις παραλάβατε τα προϊόντα στο σπίτι σας. Σ' αυτήν την περίπτωση υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

 

3. Τραπεζική Κατάθεση. Εξοφλήστε την παραγγελία σας απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό μας. Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τον Αριθμό Παραγγελίας σαν αναφορά πληρωμής. Η παραγγελία σας δεν θα σταλθεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στον λογαριασμό μας.

 

4. Πληρωμή με PayPal. Μπορειτε να επιλεξετε γρηγορη πληρωμη μεσω PayPal.

 

5. Πληρωμη με Apple Pay. Μπορειτε να επιλεξετε γρηγορη πληρωμη μεσω Apple Pay εαν ψωνίζεται απο iPhone η Mac.

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δευτέρα εώς Παρασκευή: 10:00 − 20:00
Σάββατο Κυριακή: 10:00 − 20:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 698 7766 214
e-mail: seabassgr@gmail.com


* Eνδέχεται οι τιμές στα προϊόντα μας ανά καιρούς να αλλάζουν λόγο περιορισμένης διαθεσιμότητας γιαυτο μην καθυστερείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Ευχαριστούμε Πολύ!