Χονδρικη Πωληση Μαγιο Στις Καλυτερες Τιμες | SeaBass Franchise

Χονδρικη Πωληση Μαγιο SeaBass Franchise

Χονδρικη Πωληση Μαγιο - SeaBass

Με υψηλής ποιότητας προϊόντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, μοναδικότητα στη φιλοσοφία των καταστημάτων και προϊόντων μας αλλά και συνεχή επένδυση στις τάσης μόδας, η οποία πιστοποιείται από τους έκπληκτους πελάτες μας στον κλάδο της μόδας, η SeaBass διευρύνει με προσεκτικά βήματα την ανάπτυξη του δικτύου της. 

Η επιτυχία της SeaBass βασίζεται σε αξίες όπως: ομαδικό πνεύμα, φαντασία, πάθος για ποιότητα, δημιουργικότητα και καινοτομία.

 

Εγγυάται την επιτυχία των Συνεργατών αφού:

  • Η υπεροχή του Brand δημιουργεί αξία για όλους τους εμπορικούς εταίρους που συμμετέχουν.
  • Εμπνέει μια έντονη αίσθηση ικανοποίησης σε όλους τους τομείς.
  • Επιτρέπει στον όμιλο και στο εμπορικό σήμα να επικοινωνούνται καλύτερα τόσο στο κοινό όσο και στον ανταγωνισμό.
  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ
  • Ακαταμάχητες τιμές Χονδρικής Πώλησης Μαγιό

 

Η αποστολή της SeaBass είναι:

Να «εισχώρηση στην καλοκαιρινή ντουλάπα κάθε γυναίκας». Να τροφοδότη καταστήματα με τρομερά μαγιό όπου η καταναλώτρια και ο καταστηματάρχης θα μπορεί να επωφεληθεί πλήρως, όχι μόνο από την άριστη σχέση ποιότητας / τιμής των προϊόντων, αλλά και από την "προστιθέμενη αξία" που αντιπροσωπεύεται από την επιθυμία της ν' αγοράσει εντυπωσιακά κομμάτια και να ξεφύγει από τα κλισέ της καθημερινότητας.

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η SeaBass ιδρύθηκε το 2018. Η Ομαδα μας με εμπειρία και γνώση στην καλοκαιρινή μόδα και στην αγορά γυναικείων μαγιό και γενικότερα στον τομέα της λιανικής. Συνεργάστηκε με τους καλύτερους σχεδιαστές και πλέον έχουμε γίνει μια οικογένειά που ανέλαβε - από κοινού - τη νέα επιχειρηματική πρόκληση (Να εισχώρηση στην καλοκαιρινή ντουλάπα κάθε γυναίκας). Έτσι δημιουργήθηκε το SeaBass, με έδρα την Αλεξανδρούπολη.

Τον Δεκέμβριο του 2018, η SeaBass συνεργάστηκε με τους καλύτερους σχεδιαστές μαγιό από το εξωτερικό. Με τον τρόπο αυτό εισήλθε δυναμικά στον τομέα των μαγιό, και γενικότερα, των προϊόντων θαλάσσης και αξεσουάρ που συνδέονται με το καλοκαίρι..

 

Δομή Λειτουργίας

Η δομή λειτουργίας χωρίζεται σε τρεις 3 κατηγορίες με τα επιμέρους τμήματα η κάθε μία:

 

Ύφος και το προϊόν:

Τμήματα:

  • Σχεδιασμού
  • Δειγματοληψίας
  • Ελέγχου ποιότητας

Μάρκετινγκ και πωλήσεις:

  • Διαχείριση Προώθησης του δικτύου πωλήσεων
  • Επικοινωνία & Προώθηση της εταιρείας.

Πρωτεύον Κοινό:

Γυναίκες ηλικίας 18 – 45 ετών,

Έφηβες: 13-18 ετών

Παιδιά: 2-9 ετών

Δευτερεύον Κοινό:

Άνδρες 18-44

 

Εάν έχετε κατάστημα με γυναικεία μαγιό και θέλετε να παρέχετε στις πελάτισσες σας υψηλής ποιότητας μαγιό που κολακεύουν όλες τις γυναίκες άπλα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας σε αυτήν την σελίδα: και ο υπεύθυνος πωλήσεων θα έρθει σε επαφή μαζί σας!

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ