Sustainable Swimwear

Σήμερα, η ιδέα της αειφόρου μόδας έχει γίνει ιδιαίτερα σημαντική. Πολλές εταιρείες, όπως και εμείς, έχουμε αναλάβει δράση για τη διατήρηση του περιβάλλοντος και της βιωσιμότητας. Είμαστε μια εταιρεία που σχεδιάζουμε και παράγουμε γυναικεία μαγιό και διακρινόμαστε για τη χρήση βιώσιμων υλικών και τη λήψη μέτρων που συμβάλλουν στη μείωση των βλαβερών επιπτώσεων στο περιβάλλον.

1. Έχουμε λάβει μέτρα για τη μείωση της χρήσης πλαστικού. Αντί να χρησιμοποιούμε τις συνηθισμένες πλαστικές συσκευασίες για τα προϊόντα μας, Επιλέγουμε ανακυκλώσιμες και βιοδιασπώμενες συσκευασίες! Δημιουργήσαμε ένα μοναδικό πουγκάκι από ανακυκλωμένο υλικό σε συνδυασμό με 100% μετάξι από το Σουφλί για τη συσκευασία των προϊόντων μας.

2. Τα περισσότερα υφάσματα που χρησιμοποιούμε για τα μαγιό μας προέρχονται από ανακυκλωμένα υφάσματα όπως το ECONYL®. Το ECONYL® είναι ένα υλικό που παράγεται από ανακυκλωμένα νάιλον από αλιευτικά δίχτυα, πλαστικά μπουκάλια από τα βάθη των ωκεανών. Ευτυχώς είμαστε μια από τις πολλές εταιρείες που χρησιμοποιούν αυτό το υλικό για την παραγωγή μαγιό.

3. Ωστόσο, δεν σταματάμε εκεί. Έχουμε αναλάβει πρωτοβουλίες για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα κατά τη διάρκεια της κατασκευής και της μεταφοράς των προϊόντων μας. Έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα παραγωγής και διαχείρισης που στοχεύει στην ελαχιστοποίηση των εκπομπών CO2 και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Με αυτές τις βιώσιμες πρακτικές και χρήση υλικών όπως το Econyl και το Repreve, τα μαγιό SeaBass είναι όμορφα, ποιοτικά και λειτουργικά και πάνω από όλα διαρκούν στον χρόνο!

Είμαστε αφοσιωμένη στη δημιουργία προϊόντων με μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον, καθώς και στην προώθηση της βιώσιμης μόδας. Συνεργαζόμαστε με άλλες επιχειρήσεις και οργανώσεις που επιδιώκουν να βελτιώσουν τη βιωσιμότητα στον κλάδο της μόδας.

Εάν αναζητάτε βιώσιμα μαγιό χωρίς να χάνετε στυλ και λειτουργικότητα, τα μαγιό SeaBass είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Με τη δέσμευσή μας στη βιωσιμότητα και στην προστασία των ωκεανών και του περιβάλλοντος, μπορούμε να απολαύσουμε την ηλιοθεραπεία μας με αίσθηση ευθύνης και περηφάνιας 😍